ΚΟΣΜΟΣ

Επεσε από τον γκρεμό στην προσπάθειά της να βγάλει selfie

Νεκρή ανασύρθηκε από χαράδρα βάθους 35 μέτρων, μία νεαρή φοιτήτρια από τις ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη Αντρέα Νόρτον, στην προσπάθειά της να βγάλει μια selfie, γλίστρησε και έπεσε από τον γκρεμό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το τραγικό συμβάν που έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες άλλα παρόμοια περιστατικά, εκτυλίχθηκε στο Άρκανσας στο δάσος Χοκσμπιλ Κρακ.

Η Αντρέα που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της Αιόβα, είχε πάει με συμφοιτητές της μια εκδρομή στο Χοκσμπιλ προκειμένου να μελετήσουν το περιβάλλον.

Τότε ήταν που θέλησε να τραβήξει μια φωτογραφία σε ένα από τα πιο «δημοφιλή» σημεία του μέρους.

Να σημειωθεί, ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά απότομο βράχος από τον οποίο έχουν πέσει αρκετοί άνθρωποι.

Μόλις οι συμφοιτητές της την είδαν να χάνεται και να πέφτει, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, αλλά η προσέγγιση της σορού δεν ήταν εύκολη υπόθεση και χρειάστηκε να έρθει ειδική ομάδα διάσωσης για να την ανασύρει.

Ο θάνατος της 20χρονης Αντρέα σκόρπισε τη θλίψη στον πανεπιστημιακό χώρο, σε φίλους και συγγενείς, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα κορίτσι «παθιασμένο με τη φύση και το περιβάλλον».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μια μελέτη του Πανινδικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών του 2018, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Νοέμβριο του 2017, 259 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο, προσπαθώντας να τραβήξουν μια selfie.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.