ΕΛΛΑΔΑ

Στο Σύνταγμα

Εργατική Πρωτομαγιά 2019: Στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα απεργιακά μπλοκ του ΠΑΜΕ θα βρεθεί αύριο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο του αγωνιστικού εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, για την Εργατική Πρωτομαγιά, στο Σύνταγμα, στις 10.30 το πρωί της 1ης Μαΐου.

Την Πέμπτη στις 7 το βράδυ θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης της Κεντρικής Επιτροπής «Έπεσαν για τη ζωή», που πραγματοποιεί η Κ.Ο. Αττικής, στο δημαρχείο της Καισαριανής. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Τέλος, το Σάββατο 4 Μαΐου ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Λέσβο, όπου θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Λέσβου, στην πλατεία Σαπφούς.

Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, Σοφικίτης Μιχάλης και Σεμίνα Διγενή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Τάσσος Σταύρος, η υποψήφια Δήμαρχος Λέσβου, Τσιριγώτη Νίκη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτ. Λέσβου, Γιάννης Συκάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.