ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω»

Φυγάς τραγουδιστής: Απέδρασα από τις φυλακές Αλικαρνασσού επειδή με βίασαν!

Τον λόγο που απέδρασε από τις φυλακές Αλικαρνασσού πριν από 17 χρόνια αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, γνωστός κι ως «Δαναός», υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού.

«Με έβαλαν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω αυτό.

Όταν μπήκα στο κελί τις πρώτες τέσσερις μέρες ήταν όλα εντάξει.

Την πέμπτη μέρα όμως ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου. Θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα ένα χρόνο και έναν μήνα μέσα εκεί και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αυτό που μου έλεγε πάντα είναι να μη μιλήσω», ανέφερε ξεσπώντας σε κλάματα στο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαλούρη, ο βιαστής μάλιστα τον απειλούσε ανοιχτά για τη ζωή του. Όπως του έλεγε, αν μιλήσει θα τον σκοτώσει, αφού για εκείνον θα είναι «μία συγχώνευση» στην ποινή του.

Συμβουλή να κρατήσει το στόμα του κλειστό, αναφέρει, του έδωσαν και οι συγκρατούμενοί του. Του έλεγαν μάλιστα ότι οι σκληροί άγραφοι νόμοι της φυλακής ήταν τέτοιοι που ακόμη κι αλλού να τον μετέφεραν αν μαθευόταν πως «ρουφιάνεψε» συγκρατούμενο του είχε μεγάλα προβλήματα.

"Μόνο με την άδεια ανάσανα". παραδέχεται και συνεχίζει. «Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω, γιατί ήξερα πως θα συνεχίζει να συμβαίνει. Ή θα γύρναγα πίσω και θα ανεχόμουν αυτή την κατάσταση ή θα τον σκότωνα», σημείωσε, επισημαίνοντας ότι υπό άλλες συνθήκες δεν θα επιθυμούσε να αποδράσει αλλά να εκτίσει την ποινή την οποία όπως παραδέχτηκε η Δικαιοσύνη ορθώς του είχε επιβάλει γιατί είχε σφάλει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.