ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δήλωσε η δημοσιογράφος για την υποψηφιότητά της

Φινάλε με Φλέσσα για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Η Βίκυ Φλέσσα είναι το 42ο και τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Η Βίκυ Φλέσσα γεννήθηκε στο Ναύπλιο και μεγάλωσε στο Άργος στον προσφυγικό συνοικισμό των Μικρασιατών, που γειτονεύει με το αρχαίο θέατρο της πόλεως. Ο πατέρας της ήταν πυροσβέστης με καταγωγή από την Καρυά Άργους. Σπούδασε κλασική φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της με υποτροφία στην Νομική Σχολή Αθηνών από όπου αποφοίτησε.

Έχει εργαστεί τριάντα χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ), ραδιόφωνο (ΑΘΗΝΑ 9.84, ΕΡΑ 4) και τηλεόραση (ΕΡΤ, Star, Antenna). Η εκπομπή της «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» στην ΕΡΤ είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση. Συμπληρώνει φέτος τον 16ο χρόνο και έχουν φιλοξενηθεί σε αυτήν εξέχουσες προσωπικότητες της Επιστήμης, της Τέχνης, της Θεολογίας και της Φιλοσοφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, της Διεθνούς Αμνηστίας και της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός γιού.

Όπως δηλώνει η ίδια για την υποψηφιότητά της «έπειτα από τριάντα χρόνια γραπτών και λόγων αποφάσισα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα, στην προσπάθεια για πράξεις: να γεμίσουν το καλοκαίρι οι θερινές κατασκηνώσεις της πατρίδας μας από μαθητές της Ευρώπης, να συντάξουμε ένα βιβλίο κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας επί τη βάσει του πολιτισμού, να γίνουν στη χώρα μας τα Ευρωπαϊκά Παρατηρητήρια για την Ηθική της τεχνητής νοημοσύνης και την Βιοηθική. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μου ζήτησε να σηκωθώ από την τηλεοπτική μου καρέκλα και θα βάλω τα δυνατά μου με σκοπό ως Ελληνίδες και ´Ελληνες να αναδείξουμε την αξία της κλασικής Παιδείας και του Πολιτισμού στην Ευρώπη και στον σύγχρονο κόσμο».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΠΡΟΣ Α
    === ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ, Η ΦΛΕΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ
    ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    === ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. (Π.Χ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ,
    ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ, ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Κ.Α.).
    === ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕ-
    ΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΤΩΝ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ,
    Η ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΡΑ Κ.Α. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ
    ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ’Η ΠΟΛΥ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ
    ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…………..

  2. Α 23:06 11/04/2019

    Η κυρία 0 που 30 χρόνια τώρα πληρώνεται για μια εκπομπή που βλέπουν μόνο υπερήλικες που έχουν πρόβλημα αϋπνίας, υποψήφια! Ποιον είναι το προσόν της; ότι γλείφει κάποιους για να κερδίσει από τη δημοφιλία τους;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.