ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντίδραση ΚΙΔΗΣΟ για το ντου στον Δήμο Ηλιούπολης

«Η ανομία και η βία πάντα ευνοούν τους ισχυρούς»

Θέση για το ντου του Ρουβίκωνα στον Δήμο Ηλιούπολης πήρε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπογραμμίζοντας ότι «η ανομία και η βία πάντα ευνοούν τους ισχυρούς»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά.

Γιατί, όσο απουσιάζει ο ουσιαστικός πολιτικός λόγος, επομένως και ο διάλογος για τα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού λαού και της χώρας, θα κυριαρχεί η μιζέρια και η απαξίωση.

Και το χειρότερο; Θα δούμε εκφραστές ακραίων πρακτικών, να παριστάνουν, δήθεν, τους υπέρμαχους της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Διάφορες ομάδες, με διάφορους μανδύες, που θα φτάσουν ακόμα και στη βία, για τη δημιουργία εντυπώσεων ή κλίματος φόβου, με σκοπό την διαμόρφωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, κατά τις επιδιώξεις τους.

Το πρόσφατο περιστατικό στο Δήμο Ηλιούπολης, με την άσκηση εκβιασμών και βίας εναντίον εργαζομένων και αιρετών, είναι χαρακτηριστικό και αποτρόπαιο παράδειγμα.

Θα το επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά: η βία και η ανομία, καταλήγουν πάντα υπέρ αυτών που μπορούν να δρουν στην ανομία και να μετέρχονται τη βία, γιατί με τα χρήματά τους μπορούν να εξασφαλίσουν την υπεροπλία δυνάμεων.

Χωρίς περιστροφές, λοιπόν: η ανομία και η βία, πάντα, ευνοούν τους ισχυρούς.

Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.