ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαντά για Κόκκαλη και μπάσκετ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει τους Αγγελόπουλους και όσα προσφέρουν στο μπάσκετ και αναφέρεται στα δημοσιεύματα περί εμπλοκής Κόκκαλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε, εδώ και ημέρες, από κέντρα εχθρικά προς την οικογένεια του Ολυμπιακού, μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σχετικά με το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου. Μέσα προσκείμενα στον κ. Μελισσανίδη (Live Sport) και στον κ. Σαββίδη (sdna) αναφέρονται με επιμονή σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε πιθανή εμπλοκή του Σωκράτη Κόκκαλη, με την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, χωρίς ποτέ οποιοδήποτε θέμα να έχει ανοίξει, από την ίδια τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τα δημοσιεύματα αυτά, προφανώς δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της οικογένειας του Θρύλου και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει εμπιστοσύνη στους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι ανέλαβαν μόνοι τους το βάρος της ομάδας μπάσκετ, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, από αγωνιστική και οικονομική άποψη, πλήρωσαν όλα τα χρέη που βρήκαν, επένδυσαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και οδήγησαν την ομάδα μας σε μοναδικές επιτυχίες. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν την απόλυτη στήριξή μας, στη προσπάθεια τους να επαναφέρουν την ομάδα μας στην κορυφή και είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Στην περίπτωση που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θελήσουν να αποχωρήσουν από τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κ. Κόκκαλης, ή οποιοσδήποτε τρίτος, σοβαρός ισχυρός παράγοντας, επιθυμεί να αναλάβει και να επενδύσει σε αυτήν, θα έχει τη αμέριστη στήριξή μας, αρκεί η όποια προσπάθεια, να έχει γνώμονα τη μακροχρόνια πρόοδο της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι την εξυπηρέτηση ευκαιριακών πολιτικών και επιχειρηματικών σχεδίων, καθώς και να παρέχει την εξασφάλιση ότι η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα εγκαταλειφθεί με χρέη, όπως έγινε στο παρελθόν και δεν θα ξαναβρεθεί στη θέση που την ανέλαβαν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ήσυχος. Ό,τι και αν συμβεί, ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα εδώ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αν και όποτε χρειαστεί, εγγυάται με την παρουσία του, ότι η ομάδα μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως συμβαίνει και με την ποδοσφαιρική ομάδα και με τα Ερασιτεχνικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που έχουν την αμέριστη στήριξή του.

Πάνω απο όλα, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ενωμένος και όλοι εμείς δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν, να προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει και να τον διχάσει.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.