ΕΛΛΑΔΑ

Εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Ιωάννινα: Σύλληψη αλλοδαπού που εμπλεκόταν σε εμπόριο ναρκωτικών στην Ιταλία

Συναγερμός σήμανε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, όταν 47χρονος αλλοδαπός που εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς επιχείρησε να περάσει σε ελληνικό έδαφος και οργανώθηκε επιχείρηση των αστυνομικών.

Κι αυτό, διότι διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, το οποίο είχαν εκδώσει οι ιταλικές αρχές λόγω εμπλοκής του σε εμπόριο ναρκωτικών στην Ιταλία! Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που διέταξε να κινηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, ένας 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λασιθίου για σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην Κρυσταλλοπηγή, επίσης, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και ένας 43χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 52χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.