ΚΟΣΜΟΣ

Πως αποκαλύφθηκε το σοκαριστικό σχέδιό τους

ΗΠΑ: Μαθήτριες Γυμνασίου σχεδίαζαν να σκοτώσουν εννέα άτομα

Στη σύλληψη δύο κοριτσιών ηλικία 14 ετών προχώρησε η αστυνομία της Φλόριντα, καθώς σχεδίαζαν να σκοτώσουν εννέα άτομα.

Την είδηση επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους τόσο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, όσο και του σχολείου, Avon Park, στη Φλόριντα. Τα δύο κορίτσια είχαν σχεδιάσει σε χαρτί κάθε βήμα της δράσης τους, είχαν συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους τους και αναζητούσαν όπλα, προκειμένου να υλοποιήσουν το δολοφονικό τους σχέδιο.

Το μακελειό απετράπη όταν ένας καθηγητής παρατήρησε την «υστερική συμπεριφορά» των δύο κοριτσιών και έψαξε τα πράγματά τους, αποκαλύπτοντας το νοσηρό τους πλάνο. Όταν ο καθηγητής απείλησε τα δύο κορίτσια ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία, το ένα απάντησε: «Θα τους πω ότι ήταν μία φάρσα».

Τα δύο κορίτσια είχαν γράψει σε οκτώ κομμάτια χαρτί τα σχέδιά τους και τα είχαν αποθηκεύσει σε έναν φάκελο, που είχαν ονομάσει «όπλα». Μέσα στον φάκελο υπήρχε περιγραφή για το πως θα προμηθεύονταν όπλα και πως θα σκότωναν εννέα άτομα, αλλά και πως θα εξαφάνιζαν τα πτώματα.

Οι 14χρονες επίδοξες serial killer αντιμετωπίζουν εννέα κατηγορίες συνωμοσίας για δολοφονία και άλλες τρεις κατηγορίες συνωμοσίας για απαγωγή.

Ο εκπρόσωπος της σχολικής αρχής στο Highlands της Φλόριντα, δήλωσε ότι «η απειλή αυτή ήταν πολύ σοβαρή. Οτιδήποτε είναι σε χαρτί ή λέμε, πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.