ΕΛΛΑΔΑ

Στα 4,5 εκατ. ευρώ τα διαφυγόντα κέρδη

Ηράκλειο: Κατασχέθηκαν 74.283 «μαϊμού» προϊόντα

Συνολικά 74.283 προϊόντα απομίμησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με τη συνεργασία της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές των Δήμων Χερσονήσου και Ηρακλείου, ενώ το συνολικό ύψος των διαφυγόντων κερδών, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εταιριών, υπερβαίνει τα 4.500.000 ευρώ.

Στη διάρκεια των ερευνών συνελήφθη ένας 56χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα ενός άνδρα 48 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο των υπηρεσιών πραγματοποίησε ελέγχους σε αποθηκευτικούς και λοιπούς χώρους, που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι δύο άνδρες, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν συνολικά 74.283 είδη απομιμητικών προϊόντων ένδυσης, υπόδησης κ.λπ., ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 153.255 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.