ΚΟΣΜΟΣ

Στην Πορτογαλία

Ειρωνεία της τύχης: Πήγαινε να καμαρώσει τον γιο της να παίζει μπάλα και σκοτώθηκε

Μία ιστορία που μόνο ειρωνεία της τύχης μπορεί να χαρακτηριστεί, εκτυλίχθηκε στην Πορτογαλία, όταν μητέρα πήγαινε να καμαρώσει τον γιο της να παίζει μπάλα με τη φανέλα της Μπράγκα απέναντι στην Μπενφίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα, στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Νταβίντ Βέιγκα έδινε αγώνα με την ομάδα Κ-19 της Μπράγκα απέναντι στην Μπενφίκα, με τους γονείς του να επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιδί τους να αγωνίζεται.

Δυστυχώς όμως, η μητέρα του, στον δρόμο προς το γήπεδο για να τον παρακολουθήσει, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και έφυγε από τη ζωή, ενώ ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, ο κόουτς της Μπράγκα, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε από τους διαιτητές να σφυρίξουν τη λήξη του ματς της ομάδας του με τους «αετούς» (4-2 μπροστά στο σκορ η Μπενφίκα), όπως και έγινε 90 δευτερόλεπτα πριν από την τυπική ολοκλήρωση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.