ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στο ΣΚΑΪ

Κικίλιας: «Ο Τσίπρας επιχειρεί να εξαγοράσει ψήφους με επιδόματα ντροπής»

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Ας ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ να βρει διαφοροποιήσεις εντός της Νέας Δημοκρατίας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τα τελευταία χρόνια τόσο συμπαγής η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας σχολιάζοντας δημοσιεύματα που μιλούν για διαφοροποιήσεις μέσα στη ΝΔ.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ είπε πως «οι νοικοκύρηδες, η μεσαία τάξη αναμένουν τέσσερα χρόνια υπομονετικά να εκφραστούν» προσθέτοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης σταθερά, στιβαρά, με ήπιους τόνους, μετριοφροσύνη και προσπαθώντας να εκφράσει οριζόντια όλη την ελληνική κοινωνία, έχει καταφέρει να χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης σε όλη τη ΝΔ και σε όλη την κοινωνία. Αυτό περιμένουμε να αποτυπωθεί και στις τέσσερις κάλπες του 2019, όποτε κι αν αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να προκηρύξει εθνικές εκλογές».

Αναφερόμενος στις πιθανές ημερομηνίες για τις εθνικές εκλογές κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει αλλάξει 5-6 φορές την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών την ώρα που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα διαρρέουν διάφορα σενάρια για την ημερομηνία των εθνικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.