ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκανε λόγο για «ανθρωποφαγία»

Κικίλιας: Το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ωραίο, αλλά δεν έχει δράκο

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε για «ανθρωποφαγία», εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με την υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ», ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δήλωσε πως κανείς δεν θα ξεχάσει «την εικόνα του συγκινημένου πρώην πρωθυπουργού και κορυφαίου δικαστικού, Παναγιώτη Πικραμμένου, από το βήμα της Βουλής, μπροστά σε 300 βουλευτές και 10 εκατομμύρια Έλληνες, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διέσυρε έναν άξιο και καθαρό δικαστικό, έναν πολύ ωραίο άνθρωπο που είναι και προσωπικός μου φίλος, για τον οποίο δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της χώρας για κάποιες μέρες. Και τον διαπόμπευσαν με βάση κάποιους "προστατευόμενους" μάρτυρες, κάποιους κουκουλοφόρους».

Μιλώντας για «ανθρωποφαγία», ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «υπουργούς και παρατρεχάμενους του ΣΥΡΙΖΑ», που ανήγγειλαν ότι ανακάλυψαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, το οποίο θα οδηγούσε σε απίστευτες εξελίξεις και θα έφερνε πολιτικό σεισμό. «Αυτοί οι άνθρωποι πώς πρέπει να αισθάνονται; » αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Τους κρέμασαν στα μανταλάκια για μήνες, γιατί δεν μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πολιτικά το βάρος των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή πριν από έναν χρόνο, εξυφαίνεται ένα σενάριο πολιτικής σπέκουλας και παραφιλολογίας, το οποίο ενισχύεται από τον κ. Παπαγγελόπουλο και σειρά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, οι οποίοι προανήγγειλαν διώξεις, δημοσιογράφοι προανήγγειλαν χρηματισμούς πολιτικών. Δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ σε λογαριασμό πολιτικού. Τι έχουν να πουν για τον Αντώνη Σαμαρά; Ποιον έχουν στοχοποιήσει τώρα; Τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη; Δεν είναι πολιτική δίωξη αυτό;». Επισήμανε, δε, πως η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.