ΕΛΛΑΔΑ

«Χτύπησαν» σε οικία στην Παλλήνη

«Κουαρτέτο» τρόμου στην Αν. Αττική: Ακόμη μία ένοπλη εισβολή σε σπίτι

Τον τρόμο «σπέρνει» στην Ανατολική Αττική το «κουαρτέτο» ένοπλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι εισβάλουν τα ξημερώματα σε σπίτια -κυρίως μονοκατοικίες- δένει τους ενοίκους και με την απειλή είτε πιστολιών, είτε μαχαιριών «λεηλατεί» τις οικίες.

Η συμμορία εισβολέων-κουκουλοφόρων με όπλα και μαχαίρια αλωνίζει ανενόχλητη στην Ανατολική Αττική τον τελευταίο καιρό και έχει σκορπίσει το φόβο. Οι δράστες που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μαύρες κουκούλες και είναι οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια, επιλέγουν κυρίως μονοκατοικίες ή διαμερίσματα 1ου ορόφου, τρυπώνουν μέσα γύρω στις 3 με 4 τα ξημερώματα και αμέσως... πιάνουν δουλειά.

Εισβολή στην Παλλήνη

Η τελευταία επίθεση έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα στην Παλλήνη. Η ομάδα των τεσσάρων εισέβαλε στο εσωτερικό του σπιτιού επί της οδού Φειδιππίδου παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας. Η ένοικος, μια 74χρονη γυναίκα που μένει με τον γιο της άκουσε θόρυβο και σηκώθηκε να δει τι συνέβαινε. Μόλις πέρασε στο σαλόνι ήρθε αντιμέτωπη με τους τέσσερις αγνώστους που έκαναν τον χώρο φύλλο και φτερό αναζητώντας τη λεία τους. Η ηλικιωμένη δεν προλαβαίνει να αντιδράσει όταν ο ένας από τους κακοποιούς την αρπάζει και την οδηγεί στο υπνοδωμάτιο την ώρα που ο συνεργός του ξυπνάει τον γιο της που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο και τον μεταφέρει σε αυτό της μητέρας του. Οι ληστές ευτυχώς δεν τους πείραξαν και αφού έψαξαν για αρκετή ώρα το σπίτι και δεν βρήκαν τίποτα, έφυγαν.

Οι άλλες επιθέσεις του κουαρτέτου

Πριν την επίθεση στην Παλλήνη είχε καταγραφεί στις 3 Μαρτίου στα δελτία συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ, μια άγρια εισβολή σε σπίτι οικογένειας στη Νέα Μάκρη. Οι τέσσερις ληστές μπήκαν σε οικία δημοτικού υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας, επί της οδού Μάνου Κατράκη και με την απειλή όπλων και μαχαιριών έδεσαν το ζευγάρι και τις δυο κόρες του χωρίς να τους χτυπήσουν. Στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή και διέφυγαν.

Στις 3 τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου, οι κουκουλοφόροι«μπούκαραν» σε σπίτι 55χρονης επι της οδού Νεμέας στην Ανθούσα από το παράθυρο. Η γυναίκα βρισκόταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση όταν οι δράστες με την απειλή όπλων όρμησαν πάνω της και ζητούσαν να τους δώσει χρήματα. Το θύμα τους είπε ότι δεν υπάρχουν μετρητά, ούτε κοσμήματα και οι τέσσερις ληστές, αφού έκαναν άνω - κάτω τους χώρους αποχώρησαν, χωρίς ευτυχώς να πειράξουν την ιδιοκτήτρια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.