ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο

Με ψυχολογικά προβλήματα η 44χρονη που πέταξε το παιδί της και μετά έπεσε από το μπαλκόνι

Καθόλου καλή δεν ήταν η ψυχολογική κατάσταση της 44χρονης που πέταξε τ παιδί της και στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον Νέο Κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρεται να πίστευε ότι κάποιος είχε κακοποιήσει την κόρη της, κάτι που δεν προέκυπτε από κάπου.

Κάποιοι από τους μάρτυρες με τους οποίους μίλησε η αστυνομία ανέφεραν μάλιστα ότι η εντύπωση αυτή είχε δημιουργηθεί από μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι και για την οποία είχε αποτανθεί σε παιδοψυχολόγο, χωρίς ο ειδικός να φτάσει σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα ή ότι το σχέδιο της τετράχρονης μπορούσε να είχε τέτοιου είδους ερμηνεία.

Οπως τουλάχιστον προκύπτουν και από μαρτυρίες συγγενών της οικογένειας, η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση το τελευταίο διάστημα και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους.

Στη σχετική δικογραφία που ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα του δραματικού συμβάντος, όπως το κατέγραψε με το κινητό της μια ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας, το οποίο όμως δεν δημοσιεύεται λόγω της σκληρότητας του γεγονότος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.