LIFESTYLE

Φωτογραφίες - σοκ

Νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο Τζόνι Ντεπ-Αμπερ Χερντ: «Το τέρας μου ξερίζωνε τα μαλλιά, με χτυπούσε διαρκώς»

Δεν έχουν τελειωμό οι δικαστικές περιπέτειες για την Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ με την ηθοποιό να καταθέτει νέες λεπτομέρειες για την κακοποίηση που ισχυρίζεται ότι υπέμεινε κατά την διάρκεια της σχέσης της με το διάσημο ηθοποιό.

Το Associated Press ανέφερε την Πέμπτη πως η 32χρονη Άμπερ Χερντ ζήτησε από δικαστήριο της Βιρτζίνια να απορρίψει την μήνυση που υπέβαλλε ο Τζόνι Ντεπ ζητώντας μάλιστα 50 εκατομμύρια δολάρια, για άρθρο που είχε γράψει η ηθοποιός παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018.

Στην νέα αγωγή που υπέβαλλε η Άμπερ Χερντ προχωρά σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για περισσότερα από δώδεκα υποτιθέμενα περιστατικά, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου τους, που διήρκησε μόλις ένα χρόνο, και ισχυρίζεται πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή μαστουρωμένος, έγινε «Τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλωτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει. Υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με μια επίθεση στην οποία ο Τζόνι Ντεπ χτύπησε πολύ άσχημα την Άμπερ Χερντ και της τράβηξε τόσο δυνατά τα μαλλιά, που έφυγαν ολόκληρες τούφες.

Στα δικαστικά έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Page Six της New York Post, η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει πως λόγω της κατάχρησης ουσιών, δημιουργήθηκε μια προσωπικότητα που αμφότεροι αναφέρονταν ως «Το Τέρας» όπως σε ένα πρωινό τον Μάιο του 2014, όπου το ζευγάρι ταξίδευε από την Βοστόνη προς το Λος Άντζελες με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Στην νέα αγωγή που κατέθεσε η Άμπερ Χερντ, υπάρχουν νέες λεπτομέρειες και φωτογραφίες από την κακοποίηση που δεχόταν. Στην φωτογραφία, τούφα από τα μαλλιά που της ξερίζωσε ο Τζόνι Ντεπ.

«Στην πτήση, ο Τζόνι ζήτησε από τους αεροσυνοδούς να του δώσουν μία φιάλη οξυγόνου και έπινε πολύ. Οι βοηθοί του μου είχαν πει ότι ήταν αναστατωμένος που γυρνούσα μια ταινία με μια ρομαντική σκηνή με τον Τζέιμς Φράνκο την προηγούμενη μέρα. Λίγο αργότερα, ο Τζόνι άρχισε να μου πετά αντικείμενα. Αντί να αντιδράσω στην συμπεριφορά του, απλά άλλαξα θέση. Αυτό δεν τον σταμάτησε. Έσπρωξε προκλητικά προς το μέρος μου μια καρέκλα κάποια στιγμή που πήγα να περάσω και μου φώναζε κοροϊδευτικά το όνομα ‘Τζέιμς Φράνκο’».

Η Άμπερ Χερντ λέει ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσεις, σηκώθηκε όρθια και ο Τζόνι Ντεπ την κλώτσησε στην πλάτη. Λέει ότι έπεσε στο πάτωμα και ο ηθοποιός της έριξε μια μπότα και συνέχισε να την προσβάλει μέχρι που τελικά ο Τζόνι Ντεπ πήγε στο μπάνιο όπου και λιποθύμησε.

Η Άμπερ Χερντ αναφέρει επίσης ένα περιστατικό που λέει ότι συνέβη έναν μήνα μετά τον γάμο τους τον Φεβρουάριο του 2015, όπου ο ηθοποιός, που υποτίθεται πως ήταν καθαρός από ναρκωτικά, πέρασε τρεις ημέρες άυπνος με έκσταση στην Αυστραλία.


Η Άμπερ Χερντ με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης από τον Τζόνι Ντεπ

Στα δικαστικά έγγραφα, η Άμπερ Χερντ περιγράφει: «Ο Τζόνι μου είπε ότι δεν του είχα απαγορεύσει ρητά να παίρνει έκσταση. Ξέσπασε καβγάς και ο Τζόνι με έσπρωξε, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα προτού μπω σε μια κρεβατοκάμαρα και κλειδωθώ μέσα».

Στην συνέχεια, η Άμπερ Χερντ προχωρά σε μεγαλύτερες λεπτομέρειες για την κακοποίηση που υπέμεινε κατά την διάρκεια αυτών των τριών ημερών, ισχυριζόμενη πως την χτυπούσε, προσπαθούσε να την πνίξει και την έσπρωχνε πολλές φορές. Κατά την διάρκεια των πτήσεων, η Χερντ είπε ότι ο Τζόνι Ντεπ «με έριξε επάνω σε ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ, που κατέρρευσε», της έριχνε μπουκάλια αλκοόλ και την έσπρωχνε πάνω στα παράθυρα και κάποια στιγμή της έβγαλε το νυχτικό της. «Ήμουν γυμνή και ξυπόλυτη, καλυμμένη με αλκοόλ και γυαλιά» αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα η Άμπερ Χερντ.

Και συνεχίζει: «Σε μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές αυτής της τριήμερης δοκιμασίας, ο Τζόνι με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε στο πάτωμα. Προσπάθησα να σηκωθώ καθώς προσπαθούσε να με στραγγαλήσει, αλλά τα χέρια και τα πόδια μου γλιστρούσαν πάνω στο χυμένο αλκοόλ και τραυματίζονταν από τα σπασμένα γυαλιά. Φοβόμουν για την ζωή μου και είπα στον Τζόνι ‘με πονάς και με κόβεις με τα γυαλιά’. Ο Τζόνι με αγνόησε συνεχίζοντας να με χτυπά με την κλειστή γροθιά του ενώ με το άλλο χέρι έσπαγε ένα πλαστικό τηλέφωνο πάνω σε έναν τοίχο, μέχρι που διαλύθηκε τελείως. Ενώ έσπαζε το τηλέφωνο, ο Τζόνι τραυματίστηκε σοβαρά στο δάχτυλό του, κόβοντας μάλιστα την άκρη του».

Στην συνέχεια, η Άμπερ Χερντ αναφέρει πως το επόμενο πρωί που ξύπνησε ανακάλυψε πως ο Τζόνι Ντεπ είχε ουρήσει σε όλο το σπίτι και είχε αφήσει μηνύματα για την Χερντ με λαδομπογιά και το αίμα από το τραυματισμένο δάχτυλό του. Η ηθοποιός λέει πως ο Τζόνι Ντεπ τελικά πήγε στο νοσοκομείο και πως η ίδια είχε «πρησμένα χείλια, πρησμένη μύτη και κοψίματα σε όλο της το σώμα. Μέχρι σήμερα έχω ακόμα σημάδια στα χέρια και τα πόδια μου από αυτό το περιστατικό» λέει η Άμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός λέει επίσης πως τον Δεκέμβριο του 2015, τα πράγματα ξέφυγαν τελείως όταν ο Τζόνι Ντεπ «της ξερίζωσε μεγάλες τούφες μαλλιών» και την χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει από την μύτη της.

Να σημειωθεί πως το διαζύγιο του ζευγαριού, στο οποίο η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τον Τζόνι Ντεπ για κακοποίηση, βγήκε το 2016 με τον ηθοποιό όμως, να αρνείται τις κατηγορίες αυτές.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.