ΕΛΛΑΔΑ

Η 33χρονη αρνείται ότι το έφερε στον κόσμο

Νεκρό γεννήθηκε το μωρό που βρέθηκε σε κάδο στο Αίγιο

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε πεθαμένο μέσα σε κάδο απορριμάτων στο Αίγιο, με την ιατροδικαστική έρευνα να δείχνει ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Οι ιατροδικαστές που έκαναν νεκροτομή στο νεογνό, διαπίστωσαν ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της κύησης και ήρθε νεκρό στον κόσμο στις 34 εβδομάδες, δηλαδή στους οκτώμισι μήνες, ενώ ήταν νεκρό δύο ημέρες πριν βρεθεί. Ίχνη κάκωσης που να πιστοποιούν εγκληματική ενέργεια δεν βρέθηκαν στο άτυχο αγοράκι, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα λύσουν τις τελευταίες απορίες για τις συνθήκες του θανάτου.

Στο μεταξύ, η γυναίκα που πήγε με αιμορραγία και εμφανή σημάδια τοκετού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, επιμένει ότι το βρέφος δεν ήταν δικό της κι ότι η ίδια απέβαλλε. Παραδέχεται, όμως, ότι αυτό συνέβη στην 34η εβδομάδα κύησης, χωρίς να εξηγεί τι απέγινε το έμβρυο. Η 33χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οι αστυνομικοί δεν έχουν αμφιβολία ότι εκείνη ήταν η μητέρα του μωρού, ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για να το επιβεβαιώσουν.

Στο «κάδρο» της έρευνας βρίσκεται και η μητέρα της 33χρονης, καθώς η ίδια δεν θα μπορούσε να πετάξει στον κάδο το νεογέννητο λόγω της κατάστασής της. Και εκείνη, όμως, αρνείται κάθε σχέση με την τραγική υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος μητέρας και κόρης, όχι όμως για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.