ΕΛΛΑΔΑ

Συνδέεται με τη δολοφονία 28χρονης

Νέο ένταλμα για τον serial killer της Κύπρου

Νέο ένταλμα κατά του ιλάρχου Νίκου Μεταξά εξέδωσε η αστυνομία της Κύπρου, καθώς φαίνεται να συνδέεται με τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την 29χρονη Maricar Valdez Arquiola τα ίχνη της οποία είχαν χαθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2018.

Η αστυνομία βρήκε στοιχεία για την δολοφονία της από τον serial killer της Κύπρου κατά την έρευνα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Η μητέρα της Maricar πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει ότι η κόρη της εξαφανίστηκε αιφνιδίως και την ημέρα που χάθηκε είχε σταλεί από το κινητό της τηλέφωνο μήνυμα που έλεγε ότι πάει στα κατεχόμενα. Ωστόσο το μήνυμα δημιούργησε υποψίες γιατί ήταν γραμμένο σε τοπική διάλεκτο των Φιλιππίνων που δεν χρησιμοποιούσε η Maricar και φαινόταν μεταφρασμένο από το Google translate.

Σε μεταγενέστερο στάδιο ο 35χρονος λοχαγός με το ψευδώνυμο «Ορέστης» είχε επικοινωνήσει με τη ξαδέλφη της Maricar και της ζητούσε να συναντηθούν γιατί είχε κάτι πολύ σημαντικό να της πει για την εξαδέλφη της. Επέμενε η συνάντηση να γίνει σε κλειστό και απομονωμένο σημείο κάτι που δεν δέχθηκε η κοπέλα και έτσι η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Δείτε τα μηνύματα:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.