ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε... μεγάλη ζωή στην Κρήτη

Ο... μαϊμού Έλληνας celebrity που ήταν 17 χρόνια φυγόδικος!

Μία απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην κοινωνία της Κρήτης, όπου 45χρονος φυγόδικος, που «δάγκωνε» κόσμο και κοσμάκη υποδυόμενος γιο βουλευτή και είχε ξεκινήσει καριέρα στην τοπική τηλεόραση του νησιού, συνελήφθη, έπειτα από 17 χρόνια που γλίτωνε τη σύλληψη προσποιούμενος τον τραγουδιστή, τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη, κατορθώνοντας να ξεφεύγει ως τώρα από τις Αρχές!

Μάλιστα, ο διακαής του πόθος για το τραγούδι τον ώθησε να ξεκινήσει καριέρα και στο πεντάγραμμο, φυσικά με ψευδώνυμο!

Ο «φανταστικός» γιος βουλευτή έγινε τραγουδιστής

Ο πολυμήχανος φυγάς βρέθηκε στο κελί για απάτες, καθώς «δάγκωνε» τα θύματά του το '90 υποδυόμενος τον γιο βουλευτή. Η ιδιότητα του συγγενή ή πολύ στενού ανθρώπου επώνυμων προσώπων ήταν κάτι που έπαιζε στα δάχτυλα. Τα 17 χρόνια που βρισκόταν ελεύθερος παράστησε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη. Με την ιδιότητα του τελευταίου φαίνεται πως απέσπασε 100 ευρώ από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στο νησί.

Άλλωστε, είχε αποκτήσει και τη δική του εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, όπου και φιλοξένησε δεκάδες ονόματα της ελληνικής showbiz όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο μεγάλος του πόθος ήταν να γίνει γνωστός τραγουδιστής. Με το νέο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, που αποτέλεσε παράλληλα και κάλυψη για να γλιτώσει τη σύλληψη, ηχογράφησε τραγούδια που ανάρτησε στο YouTube. Παράλληλα, πλάσαρε εαυτόν ως μάνατζερ άλλων βρέθηκε στο κελί καλλιτεχνών, αμφότερα χωρίς επιτυχία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.