ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αισιόδοξος ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενόψει Ρεάλ

Ο Πιτίνο πιστεύει στο διπλό

Ο Ρικ Πιτίνο θέλησε να ρίξει τους τόνους αναφορικά με τη διαιτησία του πρώτου ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ και τόνισε η ομάδα του οφείλει να ξεπεράσει την απογοήτευση ενόψει του ματς της Παρασκευής.

Αναλαυτικά ο Αμερικανός κόουτς υπογράμμισε: "Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι τα playoffs. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, ένα ματς που μπορούμε να κερδίσουμε. Όταν χάνεις αγώνες σαν τον χθεσινό, απογοητεύεσαι αλλά πρέπει να συνεχίσεις. Κάποιες φορές σκέφτεσαι υπερβολικά, τώρα όμως είμαστε στα playoffs και το δεύτερο ματς είναι πάντα δυσκολότερο. Ξέρουν ότι η σειρά θα πάει στην Ελλάδα και εμείς καταλαβαίνουμε ότι έχουν το προβάδισμα σε μια σειρά αγώνων. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο.

Οι παίκτες και ο κόσμος είναι ενθουσιασμένοι, μου αρέσει πολύ το σύστημα διεξαγωγής και το Final Four. Υπάρχει βέβαια μια αναστάτωση καθώς λέγεται ότι το Final Four του 2020 θα πάει στην Αθήνα ή τη Λυών. Η Λυών όμως δεν έχει ομάδα στη διοργάνωση!

Δεν μιλάω για τους διαιτητές δημόσια. Είπα στους παίκτες μου ότι τους έγινε φάουλ και αντί να γυρίσουν στην άμυνα, διαμαρτύρονταν στους διαιτητές. Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις τους. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία στους διαιτητές. Αφήνω να το κάνει ο Ολυμπιακός αυτό".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.