ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: «Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ»

«Η Novartis είναι σκάνδαλο και με ελληνικό σκέλος. Το ψάχνουν το FBI και η ελληνική δικαιοσύνη. Το συνομολογούν η ίδια η Novartis και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπό την πίεση της πραγματικότητας. Και τον αδειάζει ως τον "οποιονδήποτε", ο Άδωνις Γεωργιάδης. 'Αρχισαν τα όργανα!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σε άλλη ανάρτησή του, στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, σημειώνει: «Πάμε δυνατά! Προβάλουμε το έργο μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πως ήταν η Ελλάδα και μέσα και έξω, το 2015 και πως είναι σήμερα. Εξηγούμε τους στόχους μας για το μέλλον. Για μια ισχυρή και αποτελεσματική Ευρωομάδα. Για την νίκη στις 26 Μαΐου. Για μια νέα 4ετία με Κυβέρνηση Τσίπρα, το φθινόπωρο!».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:42 20/04/2019

    Τα οπργανα ρουφιάνε Παπαδημούλη εχ´χουν αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογικής σας συντριβής.Ένας μήνας έμεινε ζάμπλουτε συριζοφασίστα, μετά θα τα πούμε μασώνε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.