Neo

Ποιος φοβάται την ...άνοδο του Κινήματος Αλλαγής

Σε προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας, επειδή ‘κάποιοι φοβούνται την άνοδό μας’, απέδωσε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης την επαναφορά της συζήτησης στα κομματικά δάνεια και την εξυπηρέτησή τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ 3 και ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του εξυπηρετεί τα δάνειά του, παρατήρησε ότι «ξαφνικά κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς αυτό βολεύει ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων στο άμεσο μέλλον».

Ενδεικτικά, μάλιστα, ανέφερε ότι το 2010 ο δανεισμός του ΠΑΣΟΚ ήταν δυόμισι φορές πάνω από το ποσοστό του, το ίδιο ο δανεισμός του ΣΥΡΙΖΑ και τέσσερις φορές πάνω από το ποσοστό της ο δανεισμός της ΝΔ.

«Βάσει αυτών των στοιχείων είναι απορίας άξιον γιατί υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση ανάμεσα στο δικό μας κόμμα και στα υπόλοιπα», είπε, θυμίζοντας ότι ο δανεισμός του ΠΑΣΟΚ ήταν με πολύ σκληρούς όρους και επιτόκιο 15%, όταν στο τέλος του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε το επιτόκιο του δανεισμού του στο 4%.

Επομένως, κατά τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος, που πρέπει να εξηγήσει την τόσο ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει στην εξυπηρέτηση των δανείων του και με πολύ χαμηλά επιτόκια». Άλλωστε, θύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έστειλε τα οικονομικά του στοιχεία στον Εισαγγελέα και δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.