ΕΛΛΑΔΑ

Σε εορταστικούς ρυθμούς

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα και αύριο

Όπως κάθε χρόνο, έχουν ανακοινωθεί τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς, αλλά και στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ την Κυριακή του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, τα δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιούνται κάθε 15’ λεπτά, ενώ από τους σταθμούς του ΗΣΑΠ θα διέρχονται συρμοί ανά 12,5’ λεπτά.

Αντίστοιχα, τα δρομολόγια του τραμ θα εκτελούνται ανά 30’ λεπτά.

Στον προαστιακό αναστέλλονται δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.

Την ίδια ώρα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται κανονικά, όπως προβλέπεται για το πρόγραμμα της Κυριακής, ενώ κάποιες γραμμές ενδέχεται να πραγματοποιήσουν λιγότερα δρομολόγια.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη

Τη Δευτέρα του Πάσχα για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο επίσης στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών».

Προσαρμοσμένο στις ημέρες θα είναι το πρόγραμμα και την Τρίτη του Πάσχα για όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ, όπου θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου με ορισμένες ιδιαιτερότητες στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Έτσι, το μετρό θα έχει συρμούς ανά 5′ μεταξύ 9:00 – 17:00 και ανά 7′ τις υπόλοιπες ώρες. Αντίστοιχα, στον ηλεκτρικό θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 10,5′ λεπτά. Τέλος, τα δρομολόγια του τραμ θα εκτελούνται ανά 20’ λεπτά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.