ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα με φασολάκια και σάλτσα σκόρδου

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα με φασολάκια και σάλτσα σκόρδου.

Υλικά

  • 500 γρ. φασολάκια φρέσκα
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
  • ½  λεμόνι, χυμό
  • 2 κ.σ.κρέμα βαλσάμικου με στέβια*
  • αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι, κατά βούληση

*κρέμα βαλσαμικού με γλυκαντικό από το φυτό στέβια

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε για 15 περίπου λεπτά.

Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μπολ με καπάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τον άνηθο, το χυμό λεμονιού, την κρέμα  βαλσάμικου με στέβια*, αλάτι και πιπέρι.

Καπακώνουμετο μπολ και ανακινούμε καλά να ενωθούν τα υλικά.

Περιχύνουμε τα φασολάκια με τη σάλτσα σκόρδου και σερβίρουμε.

*κρέμα βαλσαμικού με γλυκαντικό από το φυτό στέβια

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.