ΕΛΛΑΔΑ

Αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση

Στη φυλακή η δικηγόρος που συνελήφθη για τη «μαφία των φυλακών»

Στη φυλακή οδηγήθηκε η δικηγόρος που συνελήφθη για συμμετοχή στη «μαφία των φυλακών», έπειτα από την απολογία της στον ειδικό ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας Ευτ. Νικόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη δικηγόρος κατά τη διάρκεια της απολογίας της αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή, απολογείται ο έτερος συλληφθείς δικηγόρος , ο οποίος κατηγορείται επίσης εγκληματική οργάνωση για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστηρίζει ότι οι επαφές του με τον Αλβανό κακοποιό Κλοντιάν Λεκοτσάι, (φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος), ήταν σε γνώση των αρχών και άρχισαν το 2015 όταν εκείνος προσπαθούσε να μάθει ποιος είναι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του.

Στο μεταξύ, σήμερα, με ανακοίνωση τους συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου κάνουν λόγο για σκευωρία η οποία θα καταρρεύσει.

«Είναι προφανές ότι η σκευωρία αυτή πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει και η δικαιοσύνη θα φωτίσει την αληθινή διάσταση και θα δώσει τη λύση στην υπόθεση. Επιπλέον, θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά κίνητρα όσων δημιούργησαν και συμβάλουν στη φημολογία και στη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων» τονίζουν στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι η επίθεση που δέχεται ο δικηγόρος είναι κατάφορα άδικη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.