ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο προσκήνιο το μέλλον της ελληνικής οικονομίας

Στην Κύπρο από σήμερα και για δύο ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχει και συνάντηση τόσο με τον με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, όσο και τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ., Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το σημερινό πρόγραμμα της επίσκεψης

Στις 11:00 o κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Στις 12:30 θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα «Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας», στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Συνεδρίου Λευκωσίας (9th Nicosia Economic Congress). Στις 17:30 θα συναντηθεί και θα συζητήσει με 10 Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια της Κύπρου στο πλαίσιο της δράσης του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο. Στις 19:00 θα συμμετάσχει σε επίσημο δείπνο που θα παραχωρηθεί για την παρουσίαση του προγράμματος «Όραμα Κύπρος 2030» του ΔΗ.ΣΥ., στο οποίο και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Αύριο Παρασκευή στις 8:30, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.