ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος τους να "οργώσουν" την χώρα στην πορεία προς τις εκλογές

Στον "δρόμο" υποψήφιοι και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής

Στο... φουλ βάζουν τις μηχανές στο Κίνημα Αλλαγής, που ενόψει εκλογών, έχουν βαλθεί να ‘οργώσουν’ την χώρα, αφενός για να φτάσει παντού το μήνυμα του κόμματος, αφετέρου για να κάνουν μέρος του ακόμα και τους πιο απομακρυσμένους πολίτες. Ζητούν εξάλλου και από αυτούς ισχυρή εντολή στις εκλογές προκειμένου να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν στην πολιτική ζωή του τόπου την επόμενη μέρα, διεκδικώντας την τρίτη εντολή και με ξεκάθαρο στόχο να συμβάλουν στην προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

Ενδεικτικό είναι το πρόγραμμα της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ενώ την ίδια ώρα επιστρατεύονται κλιμάκια όλων των κορυφαίων στελεχών, προκειμένου να ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, Δευτέρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός της για το Ασφαλιστικό, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, ενώ μεθαύριο Τετάρτη θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα της Γιώργου Γεννηματά στο Αιγάλεω. Για το Σάββατο 20 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η σύγκληση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να εκλεγούν νέος Γραμματέας –φαβορί παραμένει ο σημερινός Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης- και νέο Πολιτικό Εκτελεστικό Συμβούλιο. Μία μέρα αργότερα, την Κυριακή θα ταξιδέψει στο Μεσολόγγι για τις επετειακές εκδηλώσεις από την ιστορική Έξοδο του Μεσολογγίου, αλλά και στο Αγρίνιο, ενώ στις 22 Απριλίου θα παρουσιάσει επισήμως του υποψηφίους ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής σε ειδική εκδήλωση στην Αθηναΐδα.

Την ίδια ώρα, από χθες κιόλας κλιμάκια βουλευτών, ευρωβουλευτών, υποψηφίων και κορυφαίων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής ταξίδεψαν στην Αργολίδα, ενώ άλλα σήμερα θα βρεθούν στο Λασίθι, τις Σέρρες και την Ευρυτανία. Στην Ημαθία, την Άρτα, το Ηράκλειο,  το Κιλκίς και τη Ροδόπη ταξιδεύουν άλλα στελέχη αύριο Τρίτη, ενώ στην Καρδίτσα και την Πιερία θα βρεθούν κλιμάκια του κόμματος μεθαύριο Τετάρτη. Στις 18 Απριλίου στελέχη του κόμματος θα επισκεφθούν τα Ιωάννινα, την Εύβοια, την Κεφαλλονιά και τη Μαγνησία, ενώ μία μέρα μετά τη συνεδρίαση της ΚΠΕ, την Κυριακή, κορυφαία στελέχη θα ταξιδέψουν στη Λακωνία. Στόχος του κόμματος, πριν από το Πάσχα ακόμα να έχουν επισκεφθεί τις περισσότερες πρωτεύουσες περιφερειών. Και ας έχει μόλις ξεκινήσει ο αγώνας…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.