ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κυνηγώντας το νταμπλ

Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι δύο ομάδες δεν σκόραραν γκολ όμως οι "ασπρόμαυροι" με το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης εξασφάλισαν τη μία από τις δύο θέσεις στο φινάλε της διοργάνωσης.

Βεβαίως, οι γηπεδούχοι δικαίως φωνάζουν για τη φάση του 47', εκεί που ο Τσιλιάνιδης σκόραρε το 1-0, όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε το γκολ, καθώς είδε φάουλ πάνω στον Ίνγκανσον ο οποίος όμως φαίνεται να πέφτει μόνος του, χωρίς παράβαση από τον παίκτη της ομάδας του Γιώργου Παράσχου.

Καμία αλλαγή ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ δεν πάτησε ποτέ γκάζι, ενώ οι Αρκάδες από το 80' και έπειτα, "έκοψαν" και οι ίδιοι διότι η κούραση από το συνεχόμενο τρέξιμο τους είχε καταβάλει. Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του έριξε στη μάχη όλα τα "όπλα" που είχε για να γίνει πιο δημιουργικός, ωστόσο στο συγκεκριμένο τομέα οι πρωταθλητές έπασχαν.

Στα ενδιαφέροντα της αναμέτρησης, το 0-0, δηλαδή να μείνει ο ΠΑΟΚ χωρίς γκολ ήταν κάτι που έχει να συμβεί από τον Νοέμβριο του 2017! Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου είχαν να μείνουν με το μηδέν στην επίθεση εδώ και 1,5 χρόνο!

Όσον αφορά στις δύσκολες φάσεις, οι παίκτες του Παράσχου φωνάζουν για μία ακόμα. Πρόκειται γι' αυτή στο 43', διότι εκεί οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι ο Βαρέλα έχει κάνει χέρι και ο Ευαγγέλου έπρεπε να δείξει πέναλτι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.