ΕΛΛΑΔΑ

Ένας τραυματίας

Θήβα: Ρομά πετούσαν πέτρες από γέφυρα σε αυτοκίνητα!

Τον φόβο και τον τρόμο έσπειρε σε διερχόμενους οδηγούς ομάδα Ρομά στη Θήβα, όταν για ακόμη μία φορά επιτέθηκαν με πέτρες στα αυτοκίνητα που περνούσαν κάτω από τη γέφυρα στο Πυρί, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός άνδρα και υλικές ζημιές σε τουλάχιστον δύο οχήματα!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 19.30, όταν σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 30 Ρομά πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα από τη γέφυρα του τρόμου, προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο συνολικά οχήματα.

Το πρώτο όχημα δέχθηκε πέτρα στο παρμπρίζ. Ο οδηγός χωρίς να αιφνιδιαστεί κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει από την επιδρομή των Ρομά που ακολούθησε.

Το δεύτερο όχημα δέχθηκε επίσης βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί ελαφρά από το σπασμένο τζάμι της πόρτας του και τελικά να ακινητοποιήσει το όχημα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στο σημείο κατάφεραν έγκαιρα να αντιληφθούν τη νέα επίθεση, να κατευθυνθούν προς τη γέφυρα και το ακινητοποιημένο επιβατικό και κυριολεκτικά να φυγαδεύσουν τον τραυματία οδηγό με το όχημά του.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία μέχρις ότου οι Ρομά να εγκαταλείψουν τη γέφυρα.

Αγανακτισμένοι οδηγοί αποκλεισμένοι στην επαρχιακή οδό Θήβας Λιβαδειάς, καθ όλη τη διάρκεια του συμβάντος απειλούσαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Πηγή: tvstar

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.