ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν το χάνει η Μπάρτσα

Το ματς της χρονιάς!

Στο φάσμα της βαριάς ήττας στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα απέδειξε γιατί θα πάρει φέτος τον τίτλο στην La Liga. Μέχρι το 91', η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρισκόταν πίσω στο σκορ με 4-2 από την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ωστόσο, κατάφερε στις καθυστερήσεις με τα γκολ των Μέσι και Σουάρες να «σώσει την παρτίδα» (4-4) και να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (+8), μετά από 30 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα!

Το ματς της χρονιάς έγινε στην έδρα του «κίτρινου υποβρύχιοι» που έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το πιο μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η αποβολή, όμως, του Αλβάρο στο 86ο λεπτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο...

Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν στο 16΄ να χάνουν με 2-0, κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος και προς στιγμή έδειχναν ότι θα έφταναν σε μία μεγάλη νίκη.

Η Μπαρτσελόνα, όμως, δεν «παρέδωσε τα όπλα» και κατάφερε να πάρει ένα βαθμό, που θα της δώσει περισσότερο ψυχολογική ώθηση στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το προσεχές Σάββατο (6/04) στο «Καμπ Νόου». Ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, εάν η «Μπάρτσα» θα «καθαρίσει» οριστικά με την υπόθεση τίτλος ή, οι «ροχιμπλάνκος» θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για μία ιστορική ανατροπή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.