ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Το ψηφοδέλτιο Γερουλάνου, μία «Σχεδία» μακριά από τον δρόμο...

Μία ξεχωριστή υποψηφιότητα προστέθηκε στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου. Ο λόγος για την Δήμητρα Πιάγκου, πωλήτρια του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», που συγκλόνισε τους πάντες με τα λόγια της, στην εκδήλωση κατά την οποία ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε 23 ακόμα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Αποκαλύπτοντας ότι είναι άστεγη τα τελευταία εξίμισι χρόνια, ζήτησε το αυτονόητο: να πάψουν τα πεζοδρόμια να αποτελούν σπίτι για κάποιους συμπολίτες μας, να σταματήσουν τα χαρτόκουτα να είναι το κρεβάτι τους και να μεριμνά ουσιαστικά ο Δήμος, καλύπτοντας τις ζωτικές ανάγκες των ανθρώπων που έτυχε στη ζωή τους να είναι λιγότερο τυχεροί, αλλά και στηρίζοντάς τους με επιστημονικό προσωπικό για να βγουν από το ψυχικό τους τέλμα.

Παρακολουθήστε εδώ την παρέμβασή της :

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 7:56 20/04/2019

    Ο Γερουλάνος ο κηπουρός του Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου στις Δημοτικές εκλογές θα βλέπει την πλάτη της Χρυσής Αυγής.Όποιον και να κατεβάσεις κουνίστρα θα χάσεις.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.