Neo

Το σκέφτεται: Βόρεια προάστια ή... Μεσσηνία;

Όσο φτάνουμε προς το καλοκαίρι και μετά προς το φθινόπωρο, όλα τα «ανέστια» κυβερνητικά στελέχη που εξελέγησαν λόγω λίστας τον Σεπτέμβριο του 2015 έχουν αρχίσει να προβληματίζονται σε ποια περιφέρεια πρέπει να θέσουν υποψηφιότητα για να διασφαλίσουν μία θέση στην επόμενη Βουλή.

Μάλιστα, σε μεγάλο δίλημμα φαίνεται πως είναι και ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα κατέβει στην Μεσσηνία -όπου έχει εκλεγεί τώρα- ή στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας θα έχει να αντιμετωπίσει δύσκολο ανταγωνισμό στην Μεσσηνία, αφού εκτός του δημοφιλέστατου Πέτρου Κωνσταντινέα, δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιος στην ίδια περιφέρεια και ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Από την άλλη, στον Βόρειο Τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει το πολύ πέντε βουλευτές, που σημαίνει ότι και εκεί ο ανταγωνισμός δε θα είναι αμελητέος. Πάντως, ο Κατρούγκαλος έδωσε την περασμένη εβδομάδα το «παρών» στην Καλαμάτα κατά την εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας που μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, δείχνοντας ότι ακόμη το σενάριο της Μεσσηνίας «παίζει» δυνατά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.