ΕΛΛΑΔΑ

Τι ανέφερε για τα Εξάρχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τόσκας: «Η ΝΔ προτάσσει τα Εξάρχεια γιατί σχεδιάζει να φέρει καταστολή»

«Επειδή η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να φέρει αντικοινωνικά μέτρα και αυτά συνδυάζονται πάντα με καταστολή, θέλει να προετοιμάσει και το περιβάλλον», δήλωσε ο βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, με επίκεντρο τις πολιτικές αντιμετώπισης των φαινομένων βίας στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι σε 24 ώρες θα καθαρίσει τα Εξάρχεια -η έννοια εκκαθάριση έχει πολλές άσχημες ερμηνείες- μετά είπε σε έναν μήνα. Τώρα λέει ότι τα Εξάρχεια δεν είναι πρόβλημα που έχει σχέση μόνο με την καταστολή -τώρα το κατάλαβε αυτό- και ότι χρειάζονται συνδυασμένες ενέργειες. Πράγματι η επίλυση των προβλημάτων των Εξαρχείων δεν απαιτεί μόνο καταστολή, που μας διαφήμιζε τέσσερα χρόνια η ΝΔ, αλλά προφανώς το θέμα των Εξαρχείων το προτάσσει η Νέα Δημοκρατία, τόσα χρόνια, το έχει βάλει πρώτο στην προτεραιότητα της αντιπολίτευσης και για να κρύψει τα προβλήματα, που αυτή μας κληροδότησε, τα προβλήματα σε άλλες περιοχές, όπως είναι η Δυτική Αθήνα, περιοχές της Θεσσαλονίκης όπως ο Δενδροπόταμος [...] Σε ό,τι αφορά το θέμα της ασφάλειας έχουν γίνει πολλά βήματα και έχει μειωθεί η μεγάλη εγκληματικότητα, το ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά παρ' όλα αυτά η ΝΔ συνεχίζει να φωνάζει για μια περιοχή, που στο κάτω κάτω αυτή μας κληροδόμησε», πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 5:50 24/04/2019

    Καραγκιοζη συριζοπασόκε Τόσκα ειπσαι αυτός πουβέχεις ευθυλνη για το Μάτι μαζί με την ανίκανη Ρένα Δούρουνκαι τους εκατό νεκρούς αθώους συμπολίτες μας.Τράβα και γ@μήσου φασιστικό απόβρασμα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.