ΚΟΣΜΟΣ

Λίγο μετά την απογείωση

Τραγωδία στη Χιλή: Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι, έξι νεκροί!

Ένα πρωτοφανές, όσο και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Χιλή, όταν μικρό αεροσκάφος έπεσε πάνω σε σπίτι και συνετρίβη, με συνέπεια έξι άνθρωποι, ο πιλότος και πέντε επιβάτες, να χάσουν τη ζωή τους.

Ο Χάρι Γιούργκενσεν, ο κυβερνήτης της περιοχής των Λιμνών, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, στη νότια Χιλή, επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων.

Το αεροπλάνο, τύπου Islander BN-2B-27 (που ανήκε στην αεροπορική εταιρεία Archipiélagos, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας), έπεσε πάνω σε σπίτι, στο οποίο εκείνη τη στιγμή ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς από τους ενοίκους. Ένας άνθρωπος που περνούσε σε κοντινή απόσταση τραυματίστηκε από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτύπησε πιθανότατα σε καλώδια του ηλεκτρικού, έπεσε στο σπίτι και τυλίχθηκε στις φλόγες. Το αεροπλάνο εκτελούσε εμπορική πτήση από την πόλη Πουέρτο Μοντ, την πρωτεύουσα της επαρχίας των Λιμνών, στην Αγιακάρα, που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται το κατεστραμμένο σπίτι και η ουρά του αεροπλάνου στον κήπο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.