ΕΛΛΑΔΑ

Κατέσχεσαν 5,5 κιλά

Τρεις συλλήψεις για λαθραίο καπνό στη Μεσσηνία

Οργανωμένες εφόδους στις ιδιοκτησίες τριών Ελλήνων στην Πύλο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από πληροφορίες ότι κατείχαν και διακινούσαν λαθραίο καπνό και κατέσχεσαν συνολικά πεντέμισι κιλά.

Κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία ενός 60χρονου στην Πύλο και στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του σε χωριό του Δήμου Πύλου- Νέστορος, βρήκαν ποσότητες καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 574 γραμμαρίων, ενώ κατέσχεσαν και δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία κατείχε παράνομα. Σε άλλες δυο κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα σπίτια ενός 43χρονου όπου κατέσχεσαν λαθραίο καπνό βάρους δυο κιλών και οκτώ γραμμαρίων και ενός 59χρονου στο οποίο βρήκαν άλλα 974 γραμμάρια.

Όλες οι ποσότητες λαθραίου καπνού εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ οι τρεις κάτοχοί τους συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.