ASTRO-MATRIX

Πώς αρέσει σε κάθε γυναίκα να βάφεται;

Ζώδια και Μακιγιάζ

Αγαπημένο χόμπι αλλά και συζήτηση των γυναικών είναι το μακιγιάζ! Κραγιόν, σκιές, μάσκαρες, makeup, glitter και ένα σωρό νέα προϊόντα, είναι πάντα διαθέσιμα για να αναδείξουν την γυναικεία ομορφιά. Πώς αρέσει όμως σε κάθε γυναίκα να βάφεται; Πιο μακιγιάζ ταιριάζει σε κάθε ζώδιο και ποιο επιλέγει; Δες αναλυτικά στο άρθρο μας και πάρε ιδέες.

Γυναίκα Κριός
Η δραστήρια και ενεργητική Κριαρίνα δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με το μακιγιάζ, χωρίς όμως να απορρίπτει τις στιγμές εκείνες που θα φροντίσει το πρόσωπό της να λάμπει και να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Στην καθημερινότητά της φροντίζει να έχει περιποιημένο και σωστά ενυδατωμένο το πρόσωπό της, φροντίζοντας μόνο να εμβαθύνει το σπινθηροβόλο βλέμμα της με μάσκαρα και λίγο μολύβι στις γωνίες. Στις βραδινές της εξορμήσεις, τις περισσότερες φορές τονίζει και τα χείλη της σε βαθύ κόκκινο χρώμα, το οποίο είναι και το αγαπημένο της.

Γυναίκα Ταύρος
Η Ταυρίνα είναι γνωστό ότι είναι κοκέτα, φροντίζει ιδιαίτερα την εξωτερική της εμφάνιση και μάλιστα θέλει να διατηρεί ποιότητα στο στυλ της. Προτιμά τα φυτικά καλλυντικά και της αρέσει να κάνει μάσκες προσώπου με μέλι, ζάχαρη, γάλα ή και συνταγές scrubόπου τα φτιάχνει η ίδια μόνη της. Θέλει να ξέρει πολύ καλά τι βάζει στο πρόσωπό της. Το μακιγιάζ της είναι πάντα σε γήινες αποχρώσεις, άκρως επιμελημένο, αλλά ποτέ δεν είναι υπερβολικό. Τονίζει τα μάτια της με λαδί ή καφέ σκιές, κάνει σκιάσεις στο πρόσωπό της (πώς θα κρύψουμε και το προγούλι), ενώ το κραγιόν της είναι σχεδόν πάντα σε Nudeαποχρώσεις.

Γυναίκα Δίδυμος
Η γυναίκα Δίδυμος, της αρέσει να διαβάζει και να μαθαίνει για όλες τις νέες τάσεις ομορφιάς, πειραματίζεται αρκετά συχνά με νέα στυλ, ή ακόμα και με νέα χρώματα το μακιγιάζ της, όμως δεν είναι από τις γυναίκες που θα την δεις μόνιμα βαμμένη. Φροντίζει πάντα να καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια (τόσες ώρες στον υπολογιστή και οι συχνές της αϋπνίες φταίνε), να φορά ένα ουδέτερο γήινο ρουζ και ένα απαλό κραγιόν σε ματ μορφή ώστε να της κρατήσει όλη μέρα. Στις βραδινές της εξόδους είναι πιο τολμηρή και της αρέσει να μεταμορφώνεται. Τότε θα την δεις μακιγιαρισμένη με την τελευταία παλέτα έντονων χρωμάτων που είναι τώρα στη μόδα.

Γυναίκα Καρκίνος
Στην παλέτα του μακιγιάζ της βρίσκονται λίγα, αλλά καλά προϊόντα, σε χρώματα τα οποία αποτελούν σταθερή αξία. Η γυναίκα Καρκίνος προτιμά για κραγιόν το κόκκινο, το καφέ και το ροζ χρώμα, ενώ για τα μάτια της φροντίζει πάντα σταθερά χρησιμοποιεί μολύβι, eyelinerκαι μάσκαρα για να κάνει το βλέμμα της πιο διεισδυτικό. Δεν τα πάει και τόσο καλά με τις σκιές, όμως σίγουρα πού και που δοκιμάζει τις λάμψεις γύρω από τα μάτια της! Στην καθημερινότητά της, θα βαφτεί απλά, τονίζοντας λίγο παραπάνω το υγρό της βλέμμα.

Γυναίκα Λέων
Όπου μακιγιάζ, ομορφιά, περιποίηση και καλλωπισμός η Λέαινα είναι μέσα. Αναμφίβολα είναι η πιο ντελικάτη και περιποιημένη γυναίκα του ζωδιακού, αρκετές στιγμές όμως υπερβάλει και έτσι ξεκινά το «κουτσομπολιό» εις βάρος της. Καταρχάς, φροντίζει πάντα να έχει πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες για να φαίνονται γατίσια τα μάτια της (φορά και extensionsστις βλεφαρίδες της αρκετές στιγμές). Η επιδερμίδα της είναι πάντα λαμπερή (δεν της αρέσουν οι θαμπάδες) και τονίζει με μπρονζέ τις γωνίες και τα μήλα. Δεν έχει μόνο ένα νεσεσέρ αλλά σχεδόν μία ολόκληρη βαλίτσα σειράς καλλυντικών, σε όλα τα χρώματα, για να ταιριάζουν με κάθε γούστο, κάθε εποχή, κάθε ρούχο. Της αρέσουν πολύ οι μεταλιζέ αποχρώσεις, αγαπά το κόκκινο και το κοραλί κραγιόν και της αρέσει να έχει λάμψη το πρόσωπό της.

Γυναίκα Παρθένος
Η γυναίκα Παρθένος διατηρεί πάντα την επιδερμίδα της υγιή, φρέσκια και λαμπερή. Μπορεί να μην την δεις να είναι πάντα βαμμένη, όμως είναι η πιο τυπική στους καθαρισμούς προσώπων και στην χρήση ενυδατικής κρέμας πρωί και βράδυ. Προτιμά το φυσικό μακιγιάζ, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, χωρίς να τα παραποιεί. Φροντίζει να έχει πάντα ένα lip balmγια να διατηρεί τα χείλη της φρέσκα και ενυδατωμένα, ενώ τα μάτια της όταν τα βάφει είναι μόνο σε γήινους τόνους.

Γυναίκα Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός είναι μία κοκέτα. Φροντίζει την εμφάνισή της από την κορυφή ως και τα νύχια, ακολουθώντας όλες τις τάσεις της μόδας και φροντίζοντας πάντα να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θηλυκότητά της. Αγοράζει ακριβά καλλυντικά, πειραματίζεται με τα χρώματα, χωρίς όμως να προκαλεί. Καταφέρνει και ταιριάζει απόλυτα το χρώμα του κραγιόν, με το ρούχο της, φροντίζοντας να υπάρχει η απόλυτη αρμονία στην εμφάνισή της. Με το μακιγιάζ της παίζει λίγο παραπάνω, έτσι λοιπόν θα την δεις απλά και συντηρητικά βαμμένη, ή πολύ extremeκαι εντυπωσιακά!

Γυναίκα Σκορπιός
Συμβαίνει το εξής περίεργο με την γυναίκα Σκορπιό. Σπάνια θα την δεις βαμμένη και όταν την δεις να έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ της, απλά δεν θα την αναγνωρίσεις. Σε αυτό το θηλυκό του αρέσει να μεταμορφώνεται και έχει τον δικό της τρόπο να σαγηνεύει και να μαγνητίζει. Της αρέσει να δίνει ένταση στα ζουμερά σαρκώδη χείλη της, αλλά και να δίνει μεγαλύτερο βάθος με smokeyαποχρώσεις, στα ήδη διεισδυτικά μάτια της. Μάλιστα, δεν διστάζει να ακολουθήσει και πιο extremeρυθμούς στο μακιγιάζ της και να ακολουθήσει έντονες αποχρώσεις, που μάλιστα της ταιριάζουν «γάντι»!

Γυναίκα Τοξότης
Η Τοξοτίνα δεν είναι από τις γυναίκες που θα κάτσει μπροστά από τον καθρέφτη με τις ώρες για να επιμεληθεί το μακιγιάζ της. Βαριέται και μάλιστα πολύ να ασχοληθεί λεπτομερώς με το makeup, την μάσκαρα, το κραγιόν και τις σκιές. Το πρόσωπό της είναι πάντα δροσερό και η ίδια φροντίζει πάντα να βάζει μία λεπτή φυσική βάση makeup, λίγο ρουζ και ένα απλό lipglossπου δίνει λάμψη και λίγο παραπάνω τόνο στο χρώμα των χειλιών. Δεν λέει όχι ωστόσο και στις πιο τολμηρές επιλογές μακιγιάζ, απλά επειδή η ίδια δεν έχει την υπομονή να ασχοληθεί με λεπτομέρεια με χρώματα κλπ φροντίζει όταν θέλει κάτι πιο εξεζητημένο να απευθυνθεί στην makeupartist!

Γυναίκα Αιγόκερως
Είναι γεγονός ότι η Αιγοκερίνα είναι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται πολύ για το κοινωνικό της προφίλ και την εικόνα που μεταδίδει στον έξω κόσμο. Όταν είναι στο σπίτι της, ή τα Σαββατοκύριακα που χαλαρώνει με τους δικούς της ανθρώπους, είναι μόνιμα άβαφη. Όταν είναι να πάει στην δουλειά της, ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις, εκεί αναγκαστικά θα την δεις να έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ της. Επιλέγει πάντα τους φυσικούς τόνους, απεχθάνεται τα κόκκινα κραγιόν, τις μεταλιζέ αποχρώσεις προτιμά τα χείλη της να είναι σε πιο φυσικούς ή και καφέ τόνους. Στα μάτια της χρησιμοποιεί συνήθως σκιές μπες ή ανοιχτό καφέ, φροντίζοντας να δίνει μία μεγαλύτερη έμφαση στις γωνίες του ματιού. Προτιμά μακιγιάζ ματ (τόσο το makeupόσο και το κραγιόν), για να διατηρείται αναλλοίωτο, αλλά δεν της αρέσουν καθόλου οι γυαλάδες.

Γυναίκα Υδροχόος
Η ουράνια γυναίκα Υδροχόος, είναι η extremeτου ζωδιακού και αυτή που δεν θα διστάσει να δοκιμάσει νέα στυλ, να πρωτοτυπήσει, να φορέσει κάτι για πρώτη φορά και εντέλει να το κάνει και μόδα. Με το μακιγιάζ της παίζει πολύ, κάνει τολμηρούς συνδυασμούς και δεν διστάζει να πειραματιστεί. Ανακατεύει σκιές σε διάφορα χρώματα, βάζει έντονο eyeliner, το κραγιόν της είναι πάντα εκθαμβωτικό στις πιο περίεργες και εκκεντρικές αποχρώσεις. Σίγουρα βέβαια είναι η γυναίκα που μπορεί άνετα να υποστηρίξει το στυλ που υιοθετεί, ενώ απολαμβάνει και τις στιγμές που κυκλοφορεί εντελώς άβαφη με την φόρμα της.

Γυναίκα Ιχθύς
Αγαπημένο της κραγιόν το babypink (παιδικό ροζ) γιατί την κάνει να νιώθει ότι είναι η πρωταγωνίστρια παραμυθιού. Αγαπημένη της σκιά σε λευκή, θαλασσί, ασημί αποχρώσεις, αγαπημένο αξεσουάρ το glitter, ενώ βασική προϋπόθεση είναι τα μάγουλα είναι πάντα ροδαλά να αναδεικνύουν υγεία! Αυτή ακριβώς είναι η γυναίκα Ιχθύς η οποία φροντίζει να μακιγιάρετε ρομαντικά, αισθησιακά, τονίζοντας με ήπιο και τρυφερό τρόπο την θηλυκότητα της!

Πηγή: oroskopos.gr