ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Ανανέωσε και....ενθουσιάστηκε ο Σάμαρης!

Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανανέωσε ο Ανδρέας Σάμαρης ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός.

"Έπαιξα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πήγα στη μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας για να συνεχίζω να κατακτώ πρωταθλήματα", υποστήριξε αρχικά ο Σάμαρης, ο οποίος με τον Ολυμπιακό κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και με την Μπενφίκα τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, δύο Λιγκ Καπ και ισάριθμα Σούπερκαπ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους μέχρι το 2023.

"Θα μείνω άλλα τέσσερα χρόνια στο σπίτι μου. Από τότε που έφθασα εδώ είμαι χαρούμενος που κάθε ημέρα σηκώνομαι να πάω για προπόνηση κι αυτό δεν υπολογίζεται σε χρήματα. Ήταν κοινή επιθυμία - δική μου και της ομάδας - να συνεχίσουμε μαζί, άρα θέμα χρόνου να συμφωνήσουμε".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.