ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπ. ευρωβουλευτής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αγγέλου: Ο λαός να αντεπιτεθεί συμπαρατασσόμενος με το ΚΚΕ

Το ζητούμενο στις εκλογικές μάχες του 2019 είναι αν ο λαός θα συνεχίσει τη ζωή που ζει σήμερα ή θα περάσει απέναντι συμπαρατασσόμενος με το ΚΚΕ για τη δική του αντεπίθεση, αναφέρει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, συνταγματάρχης (ΜΧ) ε.α. Γιάννης Αγγέλου.

Τονίζει ότι η μαρτυρική περιοχή της Α. Μεσογείου και ευρύτερα «θα ειρηνεύσει μόνο αν οι λαοί πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και διώξουν τους επιχειρηματικούς ομίλους. 'Αλλη λύση δεν υπάρχει».

Ο Γ. Αγγέλου, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρεται αναλυτικά στις εξελίξεις αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και εξηγεί γιατί οι προειδοποιήσεις κάποιων ισχυρών δυνάμεων προς την 'Αγκυρα είναι "λόγια του αέρα".

Απευθύνοντας μήνυμα προς τους συναδέλφους του των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Γ. Αγγέλου τους καλεί σε συμπόρευση με το ΚΚΕ υπογραμμίζοντας «δεν θα διαψευστούν, δεν θα απογοητευτούν».

Ακολουθεί η συνέντευξη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Αγγέλου στον Γιώργο Μηλιώνη για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΕΡ: Σε τι συνίσταται το «ειδικό βάρος» των εκλογικών μαχών του 2019;

ΑΠ: Το «ειδικό βάρος» των εκλογικών μαχών του 2019, που ξεκινάνε με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και τις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, είναι να αντιληφθεί ο λαός πως αν θέλει να έχει ο ίδιος τις τύχες στα χέρια του, πρέπει να το δείξει στην κάλπη. Να ξεπεράσει τα ψεύτικα διλήμματα που του βάζουν συνεχώς οι αρχηγοί των δυο κομμάτων που ερίζουν για την εξουσία. Να αντιληφθεί πως ουσιαστικά τα δυο κόμματα, αλλά και τα υπόλοιπα του ευρωμονόδρομου και των όψιμων ευρωσκεπτικιστών, που συμπληρώνουν το πάζλ, δεν του δίνουν λύση στα αδιέξοδα, αλλά του προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα. Να ξεπεράσει την τεχνητή πόλωση που με εξαιρετική μαεστρία διαμορφώνουν τα επικοινωνιακά επιτελεία των δύο κομμάτων και να διαβάσει πέρα από τα διλήμματα που του θέτουν. Γιατί το ζητούμενο είναι ένα. Θέλει να συνεχιστεί αυτή η ζωή, που ζει σήμερα; Ζωή με περικοπές ακόμη και από την ίδια τη ζωή του; Φανταστείτε σε τι συνθήκες ζει σήμερα το μέσο νοικοκυριό. Να μην πάμε παρακάτω, στις λαϊκές γειτονιές, όπου πραγματικά οι άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας! Ή θα περάσει απέναντι, συμπαρατασσόμενος με το ΚΚΕ, για τη δική του αντεπίθεση;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.