ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Αθηναίων

«Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»: Καταγγέλλει αποκλεισμό από ραδιοφωνικό debate

Τον αποκλεισμό της από το debate του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9.84, καταγγέλλει η παράταξη "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας".

«Η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να καλέσει μόνο την τετράδα υποψηφίων δημάρχων, παίζοντας ένα ανήθικο παιχνίδι αποκλεισμών που ξεκίνησαν από την αρχή της προεκλογικής περιόδου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ», αναφέρει η παράταξη "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας".

Τέλος, προσθέτει: «Η μνημονιακή τριπλέτα, Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος και Νάσος Ηλιόπουλος, σε μια πλήρως αμοραλιστική συνεννόηση κορυφής για την κατασκευή "ίματζ δημάρχων." Η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Νίκο Σοφιανό ήταν η παραφωνία δίπλα σε αυτό το τρίδυμο που δεν αποκαθιστά όμως το αναγκαίο εύρος των διαφορετικών απόψεων, κάποιες μάλιστα εκπροσωπούνται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Να σημειώσουμε ότι δεν κλήθηκε μια παράταξη με εννιάχρονη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και με ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, με 153 υποψήφιους, 51 για το δημοτικό συμβούλιο και 101 για τα επτά κοινοτικά συμβούλια!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.