ASTRO-MATRIX

Δείτε το βίντεο

Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13 έως 19 Μαΐου 2019

Μία από τις πιο όμορφες εβδομάδες του έτους που διανύουμε έρχεται, έτοιμη να μας χαρίσει τα «δώρα» της αλλά και να προσφέρει «ενδυνάμωση» σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού.

Στις 14/5 ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και θα υπάρξουν εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα ισχυροποιήσουν τα βήματά τους αλλά και την θέση τους! Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και δεν λείπει και ο ερωτισμός.

Στις 15/5 η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, έτοιμη να προσφέρει απλόχερα τα δώρα της σε όλους μας. Ποιοι όμως θα βρεθούν πιο κερδισμένοι στον έρωτα και στο χρήμα;

Στις 16/5 θα υπάρξουν ρομαντικά – τρυφερά τετ α τετ και ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις ενώ η δημιουργικότητά μας χτυπάει κόκκινο με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα. Την ίδια ημέρα έχουμε τον Άρη να περνά στο ζώδιο της Αδυναμίας του τον Καρκίνο

Στις 17 και 18 Μάη ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, οι συμφωνίες λοιπόν που θα γίνουν αυτή την ημέρα θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή και μία καλή προοπτική.

Στις 18 του μήνα όμως, έχουμε και την ερωτική Πανσέληνο από το ζώδιο του Σκορπιού ενώ πραγματοποιείται και η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου όπου θα φέρει οικονομικούς και αισθηματικούς αιφνιδιασμούς!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.