ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανασής Τζίμας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

«Δεν μπορεί να εμφανίζεται ως σωτήρας μια κυβέρνηση που έχει αρμέξει και το τελευταίο ευρώ από το λαό»

«Πάει πολύ να εμφανίζεται η κυβέρνηση ως σωτήρας, τελειώσαν οι απόκριες», ανέφερε ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί «θετικών» τάχα μέτρων.

«Πώς μπορεί να εμφανίζεται ως σωτήρας μια κυβέρνηση η οποία στο όνομα του δημοσιονομικού χώρου και των ''ματωμένων'' πρωτογενών πλεονασμάτων κυριολεκτικά έχει αρμέξει και το τελευταίο ευρώ από τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους;», πρόσθεσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», το βράδυ της Τετάρτης 15 Μάη. Όπως είπε, στο όνομα αυτών των μέτρων «επιδιώκει η κυβέρνηση να πάρει πράσινο φως για να συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές, για αυτό και πρέπει να τιμωρηθεί με ισχυρό ΚΚΕ».

Αναφερόμενος στις προσφυγικές ροές, υπογράμμισε πως είναι αποτέλεσμα επεμβάσεων και φτωχοποίησης ολόκληρων λαών. Συμπλήρωσε πως η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανεξάρτητα από τις αποχρώσεις, είναι κυνική απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί ανοιγοκλείνει τη στρόφιγγα ανάλογα με το πόσους χρειάζεται για εργασία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.