ΕΛΛΑΔΑ

Δύναμη Ζωής

«Δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες, ούτε εκείνους που τους έχουν στο payroll τους»

«Δεν εκπλησσόμαστε που οι πολιτικοί απόγονοι των Χίτλερ και Τσολάκογλου μας είπαν μέχρι και "προδότες". Εδώ το πρωτοπαλίκαρό τους, ο Κασιδιάρης, πριν από λίγα χρόνια είχε ασκήσει φυσική βία στη Ρένα Δούρου μπροστά στο πανελλήνιο», τονίζεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Δύναμης Ζωής, Γιάννη Μοίρα, για την επιχειρούμενη πρόκληση επεισοδίου από οπαδούς της Χρυσής Αυγής στα Καμίνια.

Σήμερα το πρωί στη Λαϊκή Αγορά των Καμινίων, «νεοναζί τραμπούκοι» της Χρυσής Αυγής, επιχείρησαν την πρόκληση επεισοδίου», αναφέρει η Δύναμη Ζωής, «και ενώ οι πολίτες τίμιοι, λαϊκοί και δημοκράτες στην πλειοψηφία τους, υποδέχθηκαν με χαρά» την περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Ακολούθως η παράταξη δηλώνει μεταξύ άλλων: «Οι δημοκράτες πολίτες είναι μαζί μας και μας το εκδηλώνουν καθημερινά. Δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες ούτε τους μπράβους ούτε εκείνους που τους στέλνουν και τους έχουν στο payroll τους».

Επίσης χαρακτηρίζει άξια προβληματισμού τη στάση του Γ. Πατούλη να μην έχει «ούτε για μία φορά δεν έχει καταδικάσει τέτοιες αθλιότητες». Κάνει λόγο για το πόσο απέχει από τέτοιες συμπεριφορές η ηθική στάση και συμπεριφορά του ιδίου όταν μάλιστα εκφράστηκε η «βιάση και η ζέση υποψηφίου του (κ. Πατούλη) στον Πειραιά που διατηρεί τοπικό σάιτ, να αναρτήσει "αφιέρωμα" στο συμβάν όπου «φυσικά με τα fake news, τη γνωστή συνήθεια του γαλάζιου συστήματος παραπληροφόρησης, παρουσίασε ότι η περιφερειάρχης τάχα φυγαδεύτηκε», σημειώνει ο κ. Μοίρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.