ΕΛΛΑΔΑ

Ο αγαπημένος όλων «σμηνίτης Βλάχος»

Δεν τα κατάφερε ο Κώστας Ευριπιώτης...

Σε αυτή τη «μάχη» δεν κατάφερε να τελικά να βγει νικητής ο αγαπημένος όλων «σμηνίτης Βλάχος»... Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, έπειτα από πολύμηνη και παλικαρίσια, αλλά άνιση «μάχη» με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών...

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η Καίτη Φίνου.

Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Η τελευταία φωτογραφία του γνωστού κωμικού ηθοποιού ήταν μέσα από το θάλαμο του νοσοκομείου, όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας στο πλάι του τους δυο γιους του.

Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «'Αντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «'Αντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να... γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» κ.ά.

Φυσικά, στη συνείδηση όλης της Ελλάδας έμεινε για τον τηλεοπτικό του ρόλο, ως ο... «παλιός» σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.