Neo

«Εκτός ραντάρ» Κουντουρά και Γεωργούλης

Για τρεις ακόμη ημέρες, οι δημοσκοπήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν – και αυτό δεν αφορά μόνο τις επιδόσεις των κομμάτων, αλλά και τις μετρήσεις που γίνονται για τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σχετικά με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Σε όλα τα κόμματα, λοιπόν, οι σφυγμομετρήσεις που αφορούν στα πρόσωπα των υποψηφίων έχουν σχηματιστεί μία, λίγο πολύ, παγιωμένη εικόνα. Ωστόσο, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δύο μεγάλα ερωτήματα: ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Έλενα Κουντουρά.

Συγκεκριμένα, ο Neo πληροφορείται ότι υπάρχουν μετρήσεις στις οποίες ο γνωστός ζεν πρεμιέ και η πρώην υπουργός Τουρισμού «σκίζουν» και έχουν εξασφαλίσει έκαστος μία θέση στην Ευρωβουλή. Όμως, υπάρχουν και άλλες μετρήσεις που τους παρουσιάζουν -είτε την Έλενα Κουντουρά, είτε τον Αλέξη Γεωργούλη, είτε και τους δύο- πολύ χαμηλά την σταυροδοσία. Ως εκ τούτου, όσοι τολμούν να κάνουν προγνωστικά για την σταυροδοσία της Κυριακής έχουν... σηκώσει τα χέρια ψηλά αναφορικά με τους συγκεκριμένους δύο υποψήφιους, περιμένοντας τον «κυρίαρχο λαό» να αποφανθεί. Κι αυτό διότι οι αντιφατικές και αντικρουόμενες δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι αυτοί οι δύο υποψήφιοι δεν μπορούν να μετρηθούν εύκολα...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 20:42 21/05/2019

    Τι να σκίσουνε τα νούμερα.Θα πάνε στην Ευρωβουλή αυτοί οι δύο καραγκιόζηδες και θα ψηφίζουν ανθελληνικά και αντεθνικά νομοσχέδια μαζί με την Κούνεβα και τον Κούλογλου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.