Neo

Εκτός τρία κοινοβουλευτικά κόμματα...

Μπορεί να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ελληνική Βουλή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τουλάχιστον τρία κόμματα όμως, είδαν την πόρτα της ‘εξόδου’ από τους πολίτες στις ευρωεκλογές.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα προμήνυμα μόνο, αφού οι ευρωεκλογές δεν καθορίζουν το μέλλον κάθε κόμματος στο εθνικό του κοινοβούλιο, το οποίο όμως θα πρέπει να τύχει μεγάλης μελέτης από τους επιτελείς των κομμάτων, ενόψει και εθνικών εκλογών.

Πολύ μικρά ποσοστά συγκέντρωσαν στην κάλπη της Κυριακής το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, που ανέλαβε και προσωπικά την ευθύνη για σειρά λαθών, η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, που καταφέρθηκε κατά των ΜΜΕ για την προβολή που του επιφύλαξαν και κατά των πολιτών που επέλεξαν αντ’ αυτού τα κόμματα των κ.κ. Βελόπουλου και Βαρουφάκη, καθώς και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που παρά την κυβερνητική τους θητεία επί τετραετία σχεδόν, βρέθηκαν στην προτίμηση του κόσμου χαμηλότερα και από το κόμμα του Ηλία Ψινάκη, που επιχείρησε μάταια να μετακινηθεί από τον δήμο Μαραθώνα στο Στρασβούργο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.