ΕΛΛΑΔΑ

Εσπασαν το αυτοκίνητο του Μηταράκη

Επιθέσεις υποστηρικτών Κουφοντίνα σε εκδηλώσεις της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στόχος αντιεξουσιαστών που στηρίζουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα έγιναν εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η αρχή έγινε στην πρωτεύουσα, όταν περίπου 20 άτομα πέταξαν κροτίδες στην ασφάλεια που βρισκόταν στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα» παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και της Όλγας Κεφαλογιάννη, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα.

Μάλιστα, το ένα αυτοκίνητο ανήκει στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Αν. Τομεάρχη για την Κοινωνική Ασφάλιση, Νότη Μηταράκη, ο οποίος ανακοίνωσε το γεγονός μέσω Twitter.

Λίγη ώρα αργότερα, ένταση υπήρξε στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο "Ολύμπιον", με αντιεξουσιαστές να πετούν τρικάκια και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τους αντιεξουσιαστές να συνεχίζουν με πορεία διαμαρτυρίας επί της Μητροπόλεως, η οποία κατέληξε στον Λευκό Πύργο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.