ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στα «ΝΕΑ»

Γεννηματά: «Fake news της συμπαιγνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για δήθεν ντέρμπι»

«Να μην πάνε στην κάλπη παγιδευμένοι και να υπερβούν τα ψεύτικα διλήμματα, να μην εγκλωβιστούν σε fakenews που είναι σε πλήρη συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και των χορηγών τους, όπως έκαναν και στις δυο τελευταίες εκλογές», καλεί τους πολίτες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στα «ΝΕΑ».

«Μιλάνε για δήθεν ντέρμπι για να υφαρπάξουν τις τελευταίες μέρες προοδευτικούς ψηφοφόρους. Το κόλπο πάλιωσε όμως και δεν πιάνει πια και οι πολίτες ανταποκρίνονται στο προοδευτικό προσκλητήριο του Κινήματος Αλλαγής» προσθέτει.

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής στην Ευρώπη και την Ελλάδα. «Δίνει δύναμη στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές για μια Ευρώπη με προοδευτική ατζέντα, δίκαιη, δημοκρατική, μακριά από τις συντηρητικές πολιτικές της ακραίας λιτότητας. Βάζει φρένο στο φασισμό, το ρατσισμό, τους εθνικισμούς, τον τυχοδιωκτικό λαϊκισμό που απειλούν την Ευρώπη», υπογραμμίζει. Παράλληλα υποστηρίζει ότι «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι μήνυμα προοδευτικής αλλαγής και για την Ελλάδα. Βάζει τέλο στα διχαστικά αδιέξοδα και εκβιαστικά διλήμματα, που αναπαράγουν οι κοκορομαχίες παλιάς και νέας δεξιάς των κ.κ. Τσίπρα-Μητσοτάκη. Σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας δυναμικής πορείας για οριστική έξοδο από την κρίση με ολοκληρωμένο σχέδιο για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη».

Θέτει ως στόχο για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής το να δοθεί δυνατά το μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών. «Να γίνει το κρίσιμο βήμα για την προοδευτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές που ακολουθούν. Για αυτό απευθυνόμαστε στους πολίτες και ζητάμε ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής τώρα. Για να πάμε τη ζωή μας και την Ελλάδα μπροστά», δηλώνει η πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Επικρίνει τον Κ. Μητσοτάκη για τη θέση του περί χαμένης ψήφου, τονίζοντας ότι προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες. «Τη μια χαρακτηρίζει χαμένη την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής και την άλλη δήθεν μας καλεί σε συνεργασία», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.