Neo

Οι εκλογές δεν κερδίζονται με ένα κόκκαλο στο τέλος της βάρδιας...

Αυτό υποστήριξε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στο “The Indicator” και ερωτηθείς για τις παροχές του Αλέξη Τσίπρα και το κατά πόσον θα επηρεάσουν την ψήφο των πολιτών στις 26 Μαΐου.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο», είπε, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Τσίπρα του έχει πάρει δέκα μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης και δέκα μέρες πριν από τις εκλογές του επιστρέφει ένα και αυτό... κουτσουρεμένο.

Μίλησε εξάλλου για ‘υποτιθέμενη 13η σύνταξη’ όταν αύξησε κατά 800 εκατομμύρια την εισφορά υγείας των συνταξιούχων και κατά 266 εκατομμύρια τη συμμετοχή στα φάρμακα, ενώ έκοψε το ΕΚΑΣ και για ‘μερική μείωση του ΦΠΑ’ δεδομένου ότι ο ίδιος την πήγε από το 13% στο 24%, ενώ θύμισε ότι ο ίδιος συμφώνησε, υπέγραψε και ψήφισε τη μείωση του αφορολόγητου και συμφώνησε σε δύο δις περικοπή δαπανών για την Υγεία και την Παιδεία.

«Οι εκλογές δεν κερδίζονται με ένα κόκκαλο στο τέλος της βάρδιας», είπε, παραπέμποντας σε παλιότερες δηλώσεις περί ‘στραβής στη βάρδιά τους’ για το Μάτι, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήρθε η ώρα των πολλών. «Οι ‘πολλοί’ λοιπόν δεν ξεγελιούνται. Και κατά γενική ομολογία ...ήρθε η ώρα των ‘πολλών’»...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. …..ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ,
    ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ (ΓΙΑ ΒΟΟΕΙΔΗ
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ) ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.