Neo

Η Φλώρινα δεν... «πάει» τον Μητσοτάκη

Μπορεί τα περισσότερα ΜΜΕ που μετρούν «κεφάλια», «κενά» και Ρομά στις συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα να μην κάνουν το ίδιο και με τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο ο Neo ρώτησε και έμαθε ότι η παρουσία του προέδρου της ΝΔ στη Φλώρινα ήταν μία... καταστροφή.

Αρχικά, όπως είχε γνωστοποιήσει και το ίδιο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σημείωμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει να απευθύνει ανοιχτή ομιλία στην πλατεία Γεωργίου Μόδη. Έλα, όμως, που η πλατεία δεν... γέμιζε με τίποτα. Κάπως έτσι, επειδή η ώρα περνούσε και κόσμος δεν ερχόταν, οι «γαλάζιοι» επιτελείς μετέφεραν τον τόπο της εκδήλωσης σε ένα διπλανό ξενοδοχείο και, συγκεκριμένα, στο roof garden.

Εκεί, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν περί τα... 80 άτομα (σε μία πόλη σχεδόν 15.000 κατοίκων...) και η εκδήλωση τελείωσε κακήν κακώς, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθύνει έναν μικρό χαιρετισμό, ίσα ίσα για να μην απογοητεύσει τους... «ήρωες» που παραβρέθηκαν. Σημειωτέον ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επιλέξει να κλείσει στη Μακεδονία την προεκλογική του εκστρατεία προκειμένου να εκμεταλλευθεί τις αντιδράσεις στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ο κόσμος της Φλώρινας φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη γι’ αυτό...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. jack 22:06 27/05/2019

    το δήθεν «άρθρο» σας είναι απλά ανάξιο σχολιασμού…ούτε από τα υπόγεια του μαξίμου τέτοιου είδους γκεμπελική προπαγάνδα..ντροπή σας!!
    ΥΓ. για την ιστορία..το απόγευμα της συγκέντρωσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης,έβρεξε καταρακτωδώς και για ΛΟΓΟΥΣ ασφάλειας των μηχανημάτων που ήδη είχαν τοποθετεί στη κεντρική πλατεία μαζί με την έξεδρα,που ήταν έτοιμη απο το μεσημέρι,αποφασίστηκε ΕΚΤΑΚΤΩΣ να γίνει η ομιλία του Μητσοτάκη στο roof garden κεντρικού ξενοδοχείου που βρίσκεται απέναντι από τη πλατεία που αρχικώς θα γινόταν η ομιλία,χωριτηκότητας τουλάχιστον 600-700 ατόμων.Όντως έτσι έγινε και ήταν ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΤΑΤΑ γεμάτο κύριοι..όσο για τον κόσμο που περίμεναν τον Μητσοτάκη,για να ακούσουν την ομίλια του στην πλατεία,ήταν κοντά στους 1500-2000, με πρόχειρους υπολογισμούς..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.