ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πολιτισμικές εμπειρίες σε σχέση με τη διαστημική εξερεύνηση

Η NASA ζητά τις αναμνήσεις όσων βίωσαν την περίοδο των αποστολών Apollo

Μετά από περίπου μισό αιώνα, η NASA ετοιμάζεται να γυρίσει ξανά στη Σελήνη μέχρι το 2024. Και θα το κάνει με κάθε δημοσιότητα. Προς αυτό το σκοπό θέλει να συγκεντρώσει ενδιαφέρουσες ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν τις αποστολές Apollo και συγκεκριμένα την Apollo 11, όπου ο άνθρωπος πάτησε για πρώτη φορά στο φεγγάρι.

Αυτό που ζητά είναι να καταγράψετε κάποιον να εξιστορεί τις αναμνήσεις του από τη μέρα της προσελήνωσης για παράδειγμα και να στείλετε το email σας στη NASA στη διεύθυνση [email protected] Οι καταγραφές πρέπει να είναι μόνο ηχητικές (όχι video), σύντομες και στα Αγγλικά. Αν η NASA επιλέξει την ιστορία σας, θα σας στείλει απαντητικό email για περισσότερες λεπτομέρειες. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: unboxholics.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.