ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλιππος Σαχινίδης

«Οι πολίτες έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα ενίσχυσης των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ»

Για ενίσχυση των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο ο Φίλιππος Σαχινίδης με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου, τονίζοντας ότι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδυναμώσει το ΚΙΝΑΛ έπεσε στο κενό.

Αναλυτικά το άρθρο του στα Νέα:

Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου επιβεβαιώνουν τη θέση του Κινήματος Αλλαγής ότι όταν συνεργάζεσαι για τεσσεράμισι χρόνια με την Καραμανλική Δεξιά και την Ακροδεξιά για να εφαρμόζεις πολιτικές υπερπλεονασμάτων -που αφαιρούν όχι από τους λίγους αλλά από τους πολλούς- η συνέπεια είναι να ενισχύεις πολιτικά τη Δεξιά. Η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε από τους Έλληνες που είδαν στα χρόνια αυτά το ιδιωτικό χρέος να αυξάνεται και η οικονομία να βαριανασαίνει.

Ο ετερόκλητος αυτός κυβερνητικός συνασπισμός εκβιάζοντας τους πολίτες ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δεν την έλαβε. Θεωρούμε ότι όσο πιο πολύ μένει στην κυβέρνηση τόσο πιο πολύ ζημιώνονται η οικονομία και οι πολίτες. Ιδιαίτερα αυτοί που χτυπήθηκαν από την κρίση. Για αυτό η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές.

Οι πολίτες έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα ενίσχυσης των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής. Οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ με τις μεταγραφές και τις συνεχείς επιθέσεις να διεμβολίσει και να αποδυναμώσει το Κίνημα Αλλαγής έπεσαν το κενό γιατί στην ουσία οδηγούσαν σε αναβάθμιση του πολιτικού ρόλου της Χρυσής Αυγής. Οι πολίτες στήριξαν το Κίνημα Αλλαγής και προετοίμασαν το έδαφος για μια επιστροφή με πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

Η ακροδεξιά ηττήθηκε κατά κράτος παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καθυστερήσει την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Η Ελλάδα δεν αντέχει τη Ναζιστική ακροδεξιά και μένει στις εθνικές εκλογές οι πολίτες να την αφήσουν εκτός Βουλής

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.